Hverdagen…..

Er igjen over oss, det har den egentlig vært i 14 dager, men det tar litt tid å komme i gjenge igjen…..

Solen og varmen er borte, egentlig ikke noen bombe… Hvorfor skal den være fremme nå liksom når den bare var fremme litt i ferien.
Jeg veit ikke om sommeren har vært jevnt over dårlig, eller om det er jeg som har vært uheldig med valg av steder som jeg har vært, men den eneste uka jeg kan skryte av er midt uka i ferien…. Da skinke solen og det var skikkelig varmt og godt. Heldigvis var vi da på camping og virkelig kunne nyte late dagen og badeliv.
Vi hadde for første gang reist på tur med Vanen vår som er gjort om til bobil, og for en luksus det er å ha hus på hjul. Jeg formelig elsker å være på tur med den bilen.

Resten av ferien var vi litt på hytta og litt hjemme. Da veksla det mellom regn, og oppholdsvær, og det var nesten ikke nok oppholdsvær til at vi fikk slått graset på hytta. Det var hele tiden vått og rått, men med litt tålmodighet når vi endelig klarte å få kjøpt en ljå, fikk vi da tatt det værste.
Det å skulle kjøpe seg en ljå var ikke veldig enkelt må jeg si. Det er ingen som fører det i dag. Tydelig at det er «gammeldags» å slå gresset….men…… Felleskjøpet kom oss til unnsetning. De hadde alt unntatt den delen du fester bladet med, og hva hadde de da…. jo en stor rull med ståltråd som vi trengte bare en liten bit av….. men man måtte selvfølgelig kjøpe hele…. Så nå har vi ståltråd så lenge vi lever.

 

 

Dette innlegget ble publisert i På veggen. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s