Høstferie

Så er sommeren over og høsten har gjort sitt inntog i fullt monn. Vi er på hytta og koser oss veldig. Jeg har vært her hele uka og hatt noen deilige dager med barnebarna. Kdetan ikke tenke meg noe bedre enn å ha dem alle fem på besøk.
Vi gjør da alt som ikke er «lov»…. spiser godteri… spiller Buzz (dataspill på Playstation for 4 stk)… er lenge oppe… sein frokost med sjokoladepålegg…..
og så gjør vi ting som er «lov….vi baker boller, tegner…. leker… spiller yatzy og masse masse mer. Dagene blir godt brukt, sånn at jeg har mange gode minner å kose meg med til neste gang vi skal på hyttetur.
Nå sitter jeg her i stillheten, mens mannen er på butikken og ikker på høstfargene. Gansdalen er nydelig om høsten også..
Ser en traktor på jordet som driver å pløyer. Jeg tenker at noe så kjedelig.. opp og ned…. ned og opp og renne på renne kommer frem. Utrolig ensformig arbeid da, men en ser jo at det vokser frem flere pløgsler og det må jo være en trøst.

Nå om dagen har veivesenet begynt å lage ny R169, og det blir spennende. Jeg ser gravemaskin og bulldoseren som har jobbet jevnt og trutt på jordet hele uka. Det blir bra i 2020 når den skal stå ferdig. Da slipper vi all trafikken, så det blir kjempedeilig for oss.

Nå kom mannen hjem fra butikken, kaffen er drukket opp og sjølveste roen er liksom borte den også…
Så da er det bare og nyte helgen med gemalen og kose meg.

Ha ei fin helg dere også.

Dette innlegget ble publisert i På veggen. Bokmerk permalenken.