Ny måned, nye blanke dager…

Da har mai gått over i minneboka, som en utrolig varm, solrik og aldeles nydelig måned. Detta må jeg si var etterlengtet etter en lang tung og snørik vinter som har satt kroppen på prøve mer enn en gang.
Mai er forøverig favoritt måneden min…. Ikke bare fordi jeg har bursdag i den mnd…. men fordi sommeren ligger foran meg… ny og ubrukt…
Mange blanke dager som skal fylles……
Lange lyse sommernetter, fuglekvitter og forhåpentligvis masse sol og varme, ferie…. ja, late dager med kjæresten. Kanskje dra på stranda…. bade…. soling….
Kjenner at jeg liker tanken på at sommeren ligger foran meg.

I år blir det en annerledes ferie på oss da. Leif håper å få dragrace bilen ferdig slik at han kan kjøre på Gardermoen siste helgen i mai, og da må de første to ukene av ferien brukes i garasjen. Litt kjedelig kanskje at en må binde opp så mye av ferien til skruing, men skal en få kjørt så må en jo bare. Jeg kan jo ligge på terren å sole meg om det skulle bli fint vær. Det er ingen ting som sier at jeg må være i garasjen selvom han skal skru, neida jeg gjør som jeg vil jeg… Men et par besøk innimellom kan jeg jo alltids ta da, for litt support skal han alltids få.

Endelig fredag å helg…. En tur på hytta står det på kalenderen, og som før nevnt har vi jo en container på tunet som bare venter på å bli fylt, så da er det bare og trå til å ærbe litt. I morgen er det «bare» spådd 30 grader, så det skal bli hett.
Tenker jeg får fylle kjøleskapet med ymse drikkevarer så kan få noe kaldt å leske seg på. Viktig å passe på væskebalansen i varmen.

Så folkens…. da sier jeg bare…. God helg… Vi snakkes…

Velkommen juni

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i På veggen og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s