Hjem kjære hjem…

Da er min såkalte husmorferie over og jeg er igjen hjemme hos mann og katt.
Det er jo som kjent alltid deilig å komme hjem etter å ha vært borte ei stønn, og jeg må jo egentlig si meg enig i det… bortsett fra at jeg har det finere på hytta enn hjemme, siden hytta er nybygd og hjemme står oppgavene om oppussing i kø…..
Men på hytta er jo ikke kjæresten hver dag eller katten, så da sier det seg selv hva som var deilig å komme hjem til.
Nå skal ikke jeg klage på mannen i huet da… men han har som sagt hvert hjemme alene i 14 dager, og det ser ikke sånn ut nå som det gjorde når jeg reiste. Han har nokk et litt annet forhold til rydding enn meg.
Eller for å si det på en annen måte….. han er vel egentlig som han pleier… bare at jeg ikke har fått gått å plukka etter’n siden jeg ikke har vært her. Alt blir jo som kjent en vane. Mulig den mannen er en smule bortskjemt…. men så er han deilig da….
Litt skryt skal han allikevel få da… Han har vannet blomstene. De lever i beste velgående og det er ikke dårlig…. og oppvasken er tatt…. Oppvaskmaskinen er riktignok smekk full, men det er rent…. og da skal en vel ikke forlange mer kanskje….
Og ikke for å glemme katten… Den går rundt beina mine og mjauer og «maser» etter kos, så jeg blir helt mjuk om hjertet her. Skjønner at jeg har vært savna, og deilig er det….

I dag er det onsdag og atter cruising… I dag skal vi besøke Gerd og Tor på BP’n i skuruberger. Det er alltid like hyggelig å komme dit… Værgudene er helt på vår side så dette blir en riktig så trivelig kveld… Jeg gleder meg

Bp skuruberget8

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i På veggen og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s