En deilig dag….

God morgen mine venner……det er skyfritt…… det er ingen vindt….. og det er 22 grader på terren når jeg slår opp gluggene denne deilige onsdags morgenen.
Og siden jeg er på hytta……. våkner jeg til den utsikten…… fuglesang og barneprat… Det er skole i nærheten og de har tydeligvis friminutt. Og for ikke for å glemme trærne som blomstrer på fineste nå, de er jo bare nydelige….Ja, da kan en ikke annen enn å bli glad.

IMG_5851

Så er det 16. mai i dag…. Den store fotball dagen…. #LSK skal besøke #Lerkendal og fotballlaget #Rosenborg, Jeg ser vel ikke helt de store sjansene der til å ta noe poeng for de #svarte og #gule. Men fotballen er rund og det har skjedd mirakler før. En kan jo alltids krysse fingrene og håpe.

Ellers vil dagen gå med til å forberede mat til morra dagen. Tenkte jeg skulle lage en kabare til 17 mai frokosten og en Pavlova som dessert etter grillinga. Vi er invitert bort på grilling på ettermiddagen til eldste dattera. Det blir koselig. Alltid hyggelig å tilbringe noen timer slag med barn og barnebarna.

Ikke for å glemme denna… Den grønne greia som står å venter på å bli fylt. Vi skal nemlig rive det gule skjulet våres. Det er nesten så det detter ned, og en kan si at det har gjort nytten sin….. Det blir det så mye finere på tunet her når det er borte.
Man har jo flere dager på seg da, så jeg tror nok ikke jeg skal slite meg ut i dag.
Den blir tross alt ikke hentet før tirsdag, og i kveld kommer mannen….IMG_5848

 

Ha en fin dag……kos deg….. og nyt solen….

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i På veggen og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s