Ny dag, nye muligheter…..

«Oh what a beautiful morning, oh what a beautiful day»
Her i Hønndal’n denne onsdagen er det rett og slett helt nydelig.  Det er akkurat som spådd, så da er det bare å nyte i fullt monn. I morra sier ekspertene at det skal regne. Så en får nyte til fulle mens en kan.
Det skulle også bare en dag til så var isen på dammen borte. Kan ikke si noe annet enn at det er deilig. For å bruke et litt mer kraftuttrykk …… superdeilig….
IMG_5780
Jeg bare elsker mai mnd. Ikke for at jeg har bursdag i mai, og den da er selvfølgelig best. Nei, det er for at da ligger hele sommeren foran meg…..
Lange lyse netter…. forhåpentligvis mye sol…. gå barføtt i gress….
Ja, jeg kan nevne i fleng….
Blir nesten litt drømmende her jeg sitter bare med å tenke på det.
Gleder meg veldig til å være på hytta. Det er der jeg kjenner gresset under føttene.
Her i Hønndal’n er det ikke sånn tilrettelagt at vi bruker plenen vår. Her brukes bare verandaen, som bare går under navnet terren. Den brukes flittig og så fort det er litt sol. Vi har også satt opp en levegg slik at vi slipper innsyn fra naboen. Jeg liker ikke å sitte på utstilling må jeg si. En veit jo aldri hva som er bak gardina.

Grønt gress her hos oss er litt unna enda, men en kan så vidt skimte at hvitveisen er på vei opp og frem.
IMG_5781En kan så vidt skimte at det yrer og gror….

Nå skal jeg ta med meg en kopp kaffe, boka mi og nyte solen på terren…. Den boka jeg leser nå, er bare så god, vel verdt å lese om du liker krim.
Harlan Coben er en av mine favoritt forfattere for tiden, og jeg har vel lest en seks, syv bøker av han nå i det siste og alle er like bra…..
IMG_5782
Ha en fin dag der du måtte befinne deg. Håper solen også skinner hos deg….
Hvis ikke nyt dagen lell…. Det er viktig å leve i nuet…..

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i På veggen. Bokmerk permalenken.