Flotte kaker, gøy med bursdag

Solen skinner og en kan ikke annet enn å klage 🙂 Neida i dag skal jeg hverken klage på været, snøen eller noe annet. Her i Hønndal’n er det en aldeles deilig dag. Solen skinner og det er 29,5 grader på terren. Altså superdeilig.
Isen har ikke helt gått på dammen enda, men med denna varmen så er den nok borte i løpet av et par dager. Baronen (bilen) har kommet hjem fra vinterlagring. Den står på tunet og venter på å bli brukt. I morra er det cruising i Amcar klubben, så da skal den få ut å lufte seg og det gleder jeg meg til.

Her om dagen hadde jeg bursdag, og dagen blei feiret som seg hør og bør med nærmeste familie. Vi hadde quiz og noen andre leker som passer til alle aldre. En må jo ha med alle på gøy en sånn dag. Tanteungen min på 18 hadde med seg kjæresten sin. Det var første gangen vi andre i familien skulle få hilse på Marte. Og for ei kos jente, hun var bare helt skjønn, tante hjerte gledes.

En av gavene jeg fikk var at min eldste datter hadde bakt meg ei aldeles nydelig kake. Hun er bare så flink. Ja det må være lov å skryte litt når resultatet blir som her….
IMG_5694

Mormor ungen Hanna har bursdag to dager etter meg. Hun ønsket seg en kake med smiley på. Hun hadde ikke svart fondant da, men hva gjør vel det når resultatet er så bra.IMG_5726
Vi har hatt to supre feiringer med bare et par dagers mellomrom.
Alltid gøy med bursdag, og alltid fint å være sammen med familien. Gleder meg allerede til neste gang vi treffes, og det er på 17.mai

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i På veggen. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s