God jul

Julebrev og kort  detter ned i postkassen. En skjønner da at julen nærmer seg med stormskritt, og vi er i ferd med å avrunde enda et år. Det ligger et hvitt teppe utover bakken, så her blir det hvit jul i år. I dag skinner solen, det er ikke mere enn -3. så nå kan det holde seg sånn til over jul. Dette bildet er tatt i dag på formiddagen.
IMG_4714
Dette har vært et år som har vært ganske så tungt helsemessig, med et blodsukker som nesten har løpt løpsk. En dag kan en spise mat og kose seg, mens neste dag flyr blodsukkeret i take av akkurat den samme maten…. Ja, det skal ikke være lett når man har en sykdom som trigger en annen. Men det skal jo sies at det har vært fine dager også. Så sett hele året under ett må en medgi at det har vært greit. En kan ikke annet enn å klage 🙂
Mollypusen koser seg og er en skikkelig innekatt om dagen. Hun liker ikke vinteren noe særlig. Snø og kulde… nei det gidder ikke jeg tenker hu… Hadde hun vist at det bare er et par dager til juletreet blir pynta hadde hun nok gledet seg veldig. Hun formelig elsker å leke med julekulene, så vi har litt i vente 🙂

Familien har det godt, og de er ved god helse, noe man er takknemlig for.
Barnebarna vokser og har det fint. Det er et ordtak som sier…. Det er på unga en ser at en blir gammel. Nå vil jeg snu litt på det og si….Det er på barnebarna en ser at en blir «gammel». Det eldste barnebarnet har blitt 13 år og rekker meg over hodet, så jeg er egentlig bare småjenta jeg nå.

Så summa sumarum… har det vært et godt år…. Vi har kost oss og levd livet til det fulle. Nyter å være på hytta så nær familien, så der er vi så ofte vi kan.

Da gjenstår det bare for meg og ønske deg…..
fullsizeoutput_1293

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i På veggen. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s