Brev til Jens Stoltenberg fra Tom Albrigtsen.

Hei Jens.!
Vil gjerne dele noen betraktninger med deg, og så får du vurdere om du virkelig har gjort en god jobb så langt.

Hvis man jobber hele livet og er en god samfunnsborger, må man betale for et rom på pleiehjem og får en hjelpepleier på deling.
I tillegg så blir man trekt 75 eller 85 % av trygden og du får beholde 15 eller 25 %, det er helt utrolig med tanke på at man har jobbet og betalt skatt hele livet. Det kalles ett RAN.

Sprenger man ei bombe og skyter 77 mennesker får man eget spesialbygd rom og 30 spesialutdannede «pleiere».
I tillegg får man ytre seg i alle medier og full tilgang på aviser og Internett og du får utdanne deg til advokat og leve herrens glade dager på flott selle med flislagt bad og ellers alle fasiliteter. Det hadde aldri skjedd med en Normann nedover i Europa med en slik dom, men det finnes det jo flere eksempler på French og kompani, eller Bolivia jentene.
Det som gjør meg mest fustrert og forbannet er at denne personen skal få nyte godt av at det blir bygget og ombygget for titals milioner kroner for å ivareta vedkommende på beste måte, mens de etterlatte blir avspist med oppreisning på max 2 – 300.000,- kroner. Dette er en skam, hvor i all verden fikk dere retferdighetssansene utdelt….????!!!!!

Hva med de snart 18.000 Polakkene som vi sitter og betaler både barnebidrag og sosiale utgifter for.?? Mens de som er Normenn og bor i Norge får en brøkdel av det som blir betalt ut til utenlandske statsborgere. Det er vel på tide å endre regelverket ganske radikalt før vi ender opp med fulstendig lovløse tilstander. Men først skal vel Rumenerne eller Romfolket få de samme rettighetene som Polakkene, så kan vi jo fortsette å betale i øst og vest.

– Er man nordmann i utlandet har man ikke krav på å få dekket hjemreise. Er man utlending i norge, har man krav på å få dekket reisa hjem og 15-20.000,- til å starte på nytt.

Tror vi snart må forandre litt på spillereglene i dette landet…….:/

Gjør noe med det Jens før det er for sent.
Det er jo snart valg igjen..!!

Mvh
Tom.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i På veggen og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s