God morgen mine venner…

Ferietiden er over oss. Noen er vel allerede ferdige, mens andre er som oss å er så heldige å ha ei uke igjen…
Nå har jeg absolutt ikke tenkt å holde et langt foredrag over hvor dårlig vær vi har hatt, hvor missfornøyde vi er, eller surmule for at den fine brunfargen uteble i år også….

Nei nå vil jeg heller skrive litt om det å ha ferie og hva bruker vi den til…. Ja… hva bruker vi ferien til…Det heter seg fra gammelt av at… Når man skal ha ferie skal en gjøre noe en ikke gjør ellers i året… og der må jeg berømme Leif og jeg. Vi utnytter ferien til fulle. I hver fall ei av ukene. Da er vi nemlig på Godset i Gansdalen, og der finnes det hverken innlagt vann eller strøm og vi må gå på ute do… Allerede her føler jeg at ordet ferie har blitt brukt på riktig måten… Ellers leser vi bøker og slapper av, spiller spill og tar et glass vin… alt dette i skinnet fra stearinlyset…. Romantisk hva?… maten kokes på primus og alt er ganske så primitivt… men koselig….

Noe av det beste med Godset kan vel kanskje sies å være at det er deilig at ungene og mamsen bor i nærheten slik at vi kan hente litt vann… låne dusjen… stjele litt av dems fasiliteter, bli invitert på litt mer kreative middager enn hva en liten propan kan gi deg… Deilig å være gjest også når en har ferie….

Ja, det er godt å være på Godset når en har ferie. Der kan en dyrke kjærligheten. Bruke tid på barn svigerbarn og barnebarn… leke i hagen, bruke eplekart som ball… plukke markjordbær og spise litt rips fra buska… En blir ikke forstyrra av tv spill og pc…. Ikke av tv’n heller… Der må en snakke sammen, gjøre ting sammen eller så kjeder en seg nesten til døde i alle fall vist du er barn… Selv leser jeg en haug med bøker om det regner, og koser med lell…

Men tross denne idyllen, og gleden over å være sammen…
Jammen er det deilig å komme hjem til vannklosett, rennene vann i springen, kald melk, og ikke minst… være på nett igjen…

Hei Då… folkens kos dere og ha en fin lørdag…..

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Godset og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s